Hallo!

Mijn naam is Silvana Luik-Kühne. Ik ben geboren en opgegroeid in Zwitserland waar ik twaalf jaar een eigen praktijk heb gehad in Zürich. Ik ben vertrokken naar Nederland, nadat ik enkele jaren geleden de liefde van mijn leven tegenkwam. Hoewel ik de bergen nog elke dag mis, geniet ik hier van mijn gezin en ik ontdek steeds meer mooie plekken in Nederland.

Omdat ik mijn liefde voor natuurgeneeskunde en voedingsadvies graag wilde voortzetten, heb ik een praktijk geopend in Rotterdam Zevenkamp. Nu wil ik ook jou graag naar een gezond, fit en slank lichaam begeleiden!

Opleiding

Vanuit mijn passie voor een gezond lichaam vind ik dat je nooit bent uitgeleerd. Ik schaaf mijn kennis dan ook continu bij door opleidingen en cursussen te volgen.

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen die ik heb gedaan, zodat je een beter beeld krijgt van mijn expertise.

 • Gecertificeerd Metabolic Balance® begeleider
 • opgeleid door Dr. Funfack, de ontwikkelaar van Metabolic Balance®, in samenwerking met Silvia Bürkle.
 • Sinds 2005 een eigen praktijk, met jaarlijkse nascholing bij meerdere geaccrediteerde scholen.
 • Opleiding in natuurgeneeskunde gevolgd aan het Zentrum für Komplementärmedizin, Paramed in Baar, Zwitserland.
 • Opleiding Psychologie aan de Universiteit Zürich, Zwitserland.
 • Metabolic Balance® stofwisselingsprogramma, Isen Duitsland bij Dr. Funfack.
 • Levend-bloedanalyse bij Dr. T. Rau Paracelsus Kliniek, Lustmühle Zwitserland.
 • Sanum Therapie aan de Paracelsus Klinik in Lustmühle, Zwitserland.
 • Radionik bij Markus Wegmüller in Thalwil, Zwitserland.
 • Cursus Kinesiologie bij Touch f. health & Transformatiekinesiologie in Zürich, Zwitserland.
 • Opleiding in systeemopstellingen bij Cécile Khalil in Rapperswil, Zwitserland.
 • Reiki + autogeen training bij Werner Peter in Zürich-Seebach, Zwitserland.
 • Mentale Fitness bij Robert Winzenried in Stallikon, Zwitserland.

Ervaring

Ik combineer de individuele insteek van Metabolic Balance® met mijn ervaring in natuurgenees-kunde om een op jou persoonlijk aangepast programma samen te stellen. Over een gezonde voeding zijn verschillende meningen en stellingen. In mijn praktijk in Zwitserland heb ik vele mensen blij mogen maken met een fit, gezond en slank lichaam.

Door mijn vergaarde kennis en ervaring over Metabolic Balance® kan ik mensen in verschillende  gecompliceerde situaties een passende uitkomst bieden. Ik neem graag de tijd om samen met jou te werken aan een lichaam waarin je lekker in je vel zit!

Hoge klanttevredenheid

Mensen vragen steeds meer van een voedingsadviseur, denk hierbij aan allergiebehandelingen, opbouwen van weerstand, ontgiften en dergelijke behandelingen. Mijn klanten zijn erg te spreken over mijn aanpak, behandelingen en specialisme in voedingskunde. Ik bied je een holistisch, volledig op jou afgestemd advies dat van belang is voor een zo effectief mogelijke behandeling.

Ik woon pas drie jaar in Nederland, vergeef me als er hier en daar een spelvoutje insluipt 😉

Aangesloten bij de VBAG

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom ben ik aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze, de VBAG. Als VBAG-therapeut dien ik te voldoen aan een groot aantal kwaliteitswaarborgen. Deze zijn te vinden op de site van VBAG. Ik ben geregistreerd onder het ledennummer: 21708014.
Rondom-Gezond is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69225346.

Ik sta ingeschreven in het RBCZ-register als registertherapeut BCZ en ben onderhevig aan het tuchtrecht van de stichting tuchtrecht complementaire zorg TCZ.

Klachtenfunctionaris: Quasir / Geschillencommissie: Zorggeschil

mijn BTW nummer is: NL308450346B01